Tarih: 30.07.2018 15:20

KAYSERİSPOR SON HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollanda kampının son hazırlık maçında Konyaspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0´lık galibiyet ile ayrıldı.

Kayserispor´da kamp programı sona ererken, sarı-kırmızılı ekip kampın son hazırlık maçında Konyaspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0´lık üstünlük ile ayrıldı.

Sarı-kırmızılıların Hollanda kampı 18 Temmuz´da başlamıştı. Kayserispor, kamp dönemi boyuncu 4 hazırlık maçı yaptı. Kayserispor ilk hazırlık maçında, Heerenveen´e 2-1 ve ikinci hazırlık maçında Nijmegen´a 2-1´lik skor ile mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılı ekip, üçüncü hazırlık maçında Utrecht Takımı´nı 1-0´lık skorla mağlup etmişti. Kayserispor, kampın son hazırlık maçında ise Konyaspor ile karşılaştı. Kayserispor´da oyunculardan Şamil Çinaz ve Asamoah´ın attığı gollerle karşılaşma 2-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile sona erdi.

Kayserispor´da Hollanda kampı bu maçla sona ererken, sarı-kırmızılılar kamp dönemi boyunca Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın takımda istediği Rotman ve Chery´yi takıma kazandırdı. Kayserispor, iki günlük iznin ardından Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanacak ve sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —