KAYSERİSPOR, SON 16´DA

KAYSERİSPOR, SON 16´DA

KAYSERİSPOR 4-1 ALTAY

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur rövanş maçında Kayserispor, ilk maçta 2-1 yendiği Altay´ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar rövanş maçını 4-1 kazanarak adını Türkiye Kupası´nda kalan son 16´ya yazdırdı.

32 takımın mücadele verdiği Ziraat Türkiye Kupası´nda eleme usulü oynanan mücadelelerin rövanş maçları heyecana sahne oluyor. Son 16 takım arasında yer bulmak isteyen takımlardan Kayserispor, sahasında Altay´ı rövanş maçında konuk etti. Eleme mücadelesinin ilk maçını 2-1 kazanan Kayserispor, sahasında oynadığı ikinci ve rövanş maçını ise 4-1 kazanarak taraftarlarını sevindirdi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. Henüz dakikalar 4´ü gösterdiğinde Kayserispor, Sapunaru ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. 37.dakikada ise Kayserispor bir kez daha golü buldu. Sarı-kırmızılı ekipte sahneye sakatlıktan yeni kurtulan Kravets çıktı ve skoru 2-0´a taşıyan golün sahibi oldu. İlk yarı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak oynayan taraf Kayserispor oldu. 71.dakikada Kayserispor, Bilal Başacıkoğlu ile bir kez daha skor üstünlüğünü yakaladı ve 3-0 öne geçti. Altay, Kayserispor karşısında aradığı golü ise 80.dakikada buldu. Bu dakikada Adnan Aganoviç skoru takımı adına 1-3 yapan isim oldu. Aganoviç´in golüne Kayserispor 2 dakika sonra cevap verdi ve 82.dakikada Kravets bir kez daha topu ağlarla buluşturarak skoru 4-1 yapan isim oldu. 90 dakikalık sürenin ardında 1 dakikalık uzatma evresi daha eklendi ancak bu zaman diliminde de başka gol olmayınca Kayserispor, 5.Eleme Turu rövanş maçını 4-1 kazanarak adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı.

Haber: Murat Turp



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor