Tarih: 19.12.2018 20:07

KAYSERİSPOR, SON 16´DA

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur rövanş maçında Kayserispor, ilk maçta 2-1 yendiği Altay´ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar rövanş maçını 4-1 kazanarak adını Türkiye Kupası´nda kalan son 16´ya yazdırdı.

32 takımın mücadele verdiği Ziraat Türkiye Kupası´nda eleme usulü oynanan mücadelelerin rövanş maçları heyecana sahne oluyor. Son 16 takım arasında yer bulmak isteyen takımlardan Kayserispor, sahasında Altay´ı rövanş maçında konuk etti. Eleme mücadelesinin ilk maçını 2-1 kazanan Kayserispor, sahasında oynadığı ikinci ve rövanş maçını ise 4-1 kazanarak taraftarlarını sevindirdi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. Henüz dakikalar 4´ü gösterdiğinde Kayserispor, Sapunaru ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. 37.dakikada ise Kayserispor bir kez daha golü buldu. Sarı-kırmızılı ekipte sahneye sakatlıktan yeni kurtulan Kravets çıktı ve skoru 2-0´a taşıyan golün sahibi oldu. İlk yarı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak oynayan taraf Kayserispor oldu. 71.dakikada Kayserispor, Bilal Başacıkoğlu ile bir kez daha skor üstünlüğünü yakaladı ve 3-0 öne geçti. Altay, Kayserispor karşısında aradığı golü ise 80.dakikada buldu. Bu dakikada Adnan Aganoviç skoru takımı adına 1-3 yapan isim oldu. Aganoviç´in golüne Kayserispor 2 dakika sonra cevap verdi ve 82.dakikada Kravets bir kez daha topu ağlarla buluşturarak skoru 4-1 yapan isim oldu. 90 dakikalık sürenin ardında 1 dakikalık uzatma evresi daha eklendi ancak bu zaman diliminde de başka gol olmayınca Kayserispor, 5.Eleme Turu rövanş maçını 4-1 kazanarak adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı.

Haber: Murat Turp




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —