Tarih: 19.06.2018 17:56

KAYSERİSPOR ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, orta sahaya takviye yapacak. Sağlam, yönetimden orta alana 1 oyuncu daha istedi.

Transferin hızlı ekibi Kayserispor´da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Badji ile görüşmelerini sürdüren Kayserispor´da Ertuğrul Salam, yönetimden orta sahaya 1 oyuncu daha istedi.

Kayserispor sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam transferi ile giriş yapmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Sağlam´ın da onay verdiği 3 oyuncuyu transfer etti. Badji ile görüşmelerini sürdüren Kayserispor, Meleg ve Espinoza ile yollarını ayırdı. Bu gelişme üzerine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, orta sahaya bir transfer daha yapılmasını istedi. Sarı-kırmızılı ekip yönetimin de, transfer için düğmeye basıldı. Sağlam´ın listesinde yer alan oyunculara yönelen sarı-kırmızılı ekip, görüşmelere başladı. Yurt dışında oyuncuların menajerleri ile görüşmeler yapan yöneticilerin bu hafta sonuna kadar bazı gelişmelerin müjdesini vermesi bekleniyor.

28 Haziran´da 2018-2019 sezonunun açılışını yapacak olan Kayserispor, kamp dönemi başlamadan transfer çalışmalarını sonlandıracak. Sarı-kırmızılı ekip, ilimizde toplanacak, ardından Erzurum´a gidecek ve son olarak yurt dışı kampı ile çalışmalarını sonlandıracak.

Haber: Şevket Tekin-Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —