Tarih: 20.06.2017 15:53

Kayserispor´dan Orta Sahaya Takviye

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, orta saha oyuncusu Fernando Boldrin ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki oyuncu önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacak.
Teknik direktörlük koltuğuna Romanya´nın Astra Giurgiu takımının başarılı ismi Marius Sumudica´yı getiren Kayserispor yönetimi, şimdi de transferde hız kesmiyor.
Teknik direktör Marius Sumudica´nın ?alınmalı´ dediği Brezilyalı oyuncu Fernando Boldrin ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli futbolcu önümüzdeki günlerde Kayseri´ye gelecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.
Kariyerine 2011 yılında Fransa´nın Le Mans takımında başlayan ardından Brezilya´nın Guaratingueta takımına transfer olan orta saha mevkiinin başarılı ismi 2014 tarihinde 1 yıllığına Çin´in Concordia Chiajna takımında forma giydi. Ardından Romanya serüveni başlayan ve önce Astra Giurgiu takımına transfer olan ve burada geçirdiği 2 başarılı yılla, ligin şampiyonluk adayı Steaua Bükreş´e transfer olan Boldrin, burada toplamda 38 maçta görev aldı. 8 Gol atan Sambacı, Steaua Bükreş ile UEFA Avrupa Kupası´nda oynadı. Bu sezon yeniden Astra Giurgiu takımına dönen Fernando Boldrin burada ise Şampiyonlar Ligi´nde forma giydi.

Haber: Murat TURP


Video Haber


(20 Haziran 2017) Kayserispor´dan Orta Sahaya Takviye
Fernando Boldrin İle Anlaşma Sağlandı Kayseri Haber Gazetesi

/resimler/2017-6/16/1033434095171.jpg

KANALIMIZA ABONE OL

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —