Tarih: 21.09.2018 17:58

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 6.hafta mücadelesinden Kayserispor-Atiker Konyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 6.hafta, Erzurumspor-Ankaragücü ve Bursaspor-Başakşehir karşılaşmaları ile başladı. 6.hafta mücadelesinde Kayserispor ise Atiker Konyaspor´u konuk edecek.

Salı gününden bu yana Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, dün gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 45 dakika sürdü. Antrenman sonrası Sağlam, oyuncularından galibiyet sözü aldı. Sarı-kırmızılı ekip, 6.hafta öncesinde 8 puanla 6.sırada yer alıyor. Kayserispor´un Konyaspor karşısına çıkması beklenen muhtemel ilk on biri şu şekilde; Sılvıu Lung, Tıago Lopes, Rajko Rotman, Bilal Başacıkoğlu, Umut Bulut, Deniz Türüç, Chery, Sapunaru, Bernard Mensah, Kana Bıyık ve Atila Turan.

Kayserispor-Atiker Konyaspor karşılaşması, Cumatesi Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —