KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

GÖZTEPE-KAYSERİSPOR MAÇI, CUMARTESİ SAAT 20:00´DA

Süper Lig´in 5.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Göztepe´ye konuk olacak. Son antrenmanını Bornova Stadı´nda yapan Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 5.hafta heyecanı oynanan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması ile başladı. 5.hafta mücadelesinde Kayserispor-Göztepe´ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını perşembe günü ilimizde tamamlayan ve aynı gün İzmir´e giden Kayserispor, son antrenmanının karşılaşmanın oynanacağı Bornova Stadı´nda yaptı. Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Kayserispor´un Göztepe karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel ilk on biri şu şekilde; Sılvıu Lung, Tıago Lopes, Rajko Rotman, Bilal Başacıkoğlu, Umut Bulut, Deniz Türüç, Chery, Sapunaru, Bernard Mensah, Kana Bıyık ve Atila Turan.

Göztepe-Kayserispor karşılaşması, cumatesi Bornova Stadı´nda oynanacak. Saat 20.00´de başlayacak olan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Kerem Ersoy ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, sezonu mutlu sonlandırmak istiyor
Büyükşehir spor a.ş. rekora koşuyor
Süper lig’de 38. haftanın hakemleri açıklandı
K.şeker sporlu millilerden çifte madalya
Kickboks dünya kupası sona erdi
Avrupa spor şehri kayseri
Başkan çamlı pfdk’ya sevk edildi
Kayserispor sivas’a hazırlanıyor
Sivas-kayser maçının tarihi ve saatti belli oldu
Şampiyon kayseri spor lisesi
Kickboks şampiyonası’na spor a.ş. damgası
Gençler fener alayında bir araya geldi
Spor a.ş.’nin okçuları türkiye ikincisi
Kayserispor, son maçına sivas’ta çıkacak
TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı