Tarih: 14.09.2018 17:23

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 5.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Göztepe´ye konuk olacak. Son antrenmanını Bornova Stadı´nda yapan Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 5.hafta heyecanı oynanan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması ile başladı. 5.hafta mücadelesinde Kayserispor-Göztepe´ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını perşembe günü ilimizde tamamlayan ve aynı gün İzmir´e giden Kayserispor, son antrenmanının karşılaşmanın oynanacağı Bornova Stadı´nda yaptı. Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Kayserispor´un Göztepe karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel ilk on biri şu şekilde; Sılvıu Lung, Tıago Lopes, Rajko Rotman, Bilal Başacıkoğlu, Umut Bulut, Deniz Türüç, Chery, Sapunaru, Bernard Mensah, Kana Bıyık ve Atila Turan.

Göztepe-Kayserispor karşılaşması, cumatesi Bornova Stadı´nda oynanacak. Saat 20.00´de başlayacak olan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Kerem Ersoy ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —