Tarih: 27.10.2015 16:46

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 10.haftasında karşılaşacağı Rizespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Zorlu mücadele, bugün Çarşamba 19:00´da başlayacak.
Kayserispor´da Rizespor maçı hazırlıkları yapılan dün akşam antrenmanın ardından son buldu.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 2 saat sürdü. İlk bölümde kuvvet ve ağırlık çalışan futbolcular, ikinci bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Kafkas maç boyunca uyarılarda bulundu.
Rizespor maçı öncesinde sarı-kırmızılı ekipte, 4 sakat, 2 cezalı oyuncu var. Deniz Türüç, Hakan Arıkan ve Mihailoviç´in sakatlığı sürürken Eskişehirspor maçında onlara Ömer Bayram eklendi. Samba Sow kırmızı, Simiç ise çift sarı karttan dolayı cezalı duruma düştü. Öte yandan Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın 1 maçlık cezası da sona erdi. Kafkas, Rizespor maçında takımının başında sahada olacak.
Kayserispor-Rizespor maçı, Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. 19:00´da başlayacak olan bu zorlu mücadeleyi Tolga Özkalfa, İsmail Şencan ve Emre Çemenli hakem üçlüsü yönetecek.



27 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —