Tarih: 28.09.2017 16:29

KAYSERİSPOR KAPISINI DIŞ DÜNYA´YA KAPATTI

Facebook Twitter Linked-in

SARI-KIRMIZILI EKİP, BURSASPOR´U ÇALIŞIYOR

Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Bursaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, kapısını dış dünyaya kapattı. Kayserispor-Bursaspor karşılaşması, yarın saat 16.30´da başlayacak.

Süper Lig´de 7.hafta heyecanı, Akhisar Belediye-Fenerbahçe karşılaşması ile başlayacak. 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Bursaspor´u konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, çarşamba günü sabah basına açık antrenmanın ardından dış dünya ile bağlantısını kesti. Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanlarda oyuncularına Bursaspor´u anlatacak. Bursaspor´un kalitesinin farkında olan tecrübeli teknik adam, bugün gerçekleştirecekleri antrenmanın ardından Bursaspor karşısına çıkacağı ilk 11´i de belirleyecek. Teknik Direktör Şumi, açıklamalarında ?Bursaspor karşılaşması zorlu geçecek. Bu maçı kazanırsak, takımımızı artık hep üst sıralarda izleyeceksiniz´ diyor.

7.hafta öncesinde Kayserispor´un topladığı 11 puanla 5.sırada yer alıyor. 6.haftada Galatasaray´a mağlup olan Bursaspor ise 9 puanla 8.sırada yer alıyor. Kayserispor-Bursaspor karşılaşması, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu doksan dakika saat 16:30´da başlayacak.

Haber: MURAT TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —