Tarih: 13.08.2017 17:46

KAYSERİSPOR İSTANBUL´A GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı ve İstanbul´a gitti. Sarı-kırmızılı ekip, maç saatini bekliyor.

Spor Toto Süper Lig´de 2017-2018 sezonu, 11 Ağustos´ta oynanan müsabakalarla başladı. Süper lig temsilcimiz Kayserispor, ligin ilk hafta karşılaşmasında Galatasaray´a konuk olacak.

Hafta başından bu yana taktik ağırlıklı çalışmalar yapan Kayserispor, pazar günü gerçekleştirdiği ter antrenman ile Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Şumi nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 45 dakikada sürdü. Antrenmanın ardından teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası ise sarı-kırmızılı ekip, İstanbul´a gitti. Kayserispor´da sağ ayağında ödem olan Deniz Türüç kafilede yer alırken, sözleşmesini fesih  eden ve yönetim ile görüşmelerini sürdüren Welliton yer almadı.

Galatasaray-Kayserispor karşılaşması, 14 Ağustos Pazar günü Ali Sami yen Spor kompleksi Türk Telekom Stadyumu´nda oynanacak. Saat 21:45´de başlayacak olan karşılaşmada hakem Halis Özkahya, Cem Satman ve Hakan Yemişken düdük çalacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —