Tarih: 19.05.2019 19:29

KAYSERİSPOR HİSAR´LA YENİŞEMEDİ! AKHİSAR 2-2 KAYSERİSPOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de 33.haftada Kayserispor deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Ligden düşmesi kesinleşen Akhisar´la 2-2 berabere kalan Kayserispor puanını 41´e çıkartmış oldu. 

Spor Toto Süper Lig´de Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Akhisarspor´la 2-2 berabere kaldı. Ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Akhisar ve Kayserispor bu haftayı 1´er puanla kapattılar. Kayserispor aldığı bu beraberlikle puanını 41´e yükseltmiş oldu.

Karşılaşma İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcuların santra vuruşu ile başladı. 15.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Helder Barbosa geçti. Helder Barbosa´nın ortası kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 23.dakikada Şamil Cinaz´ın ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Tjaronn Chery, kaleci Fatih Öztürk´ten sıyrıldıktan sonra yerden şutunu çekti ancak bu şutu çizgi üzerinde Kadir Keleş kornere uzaklaştırmayı başardı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölüm geride kalırken, İstikbal Mobilya Kayserispor´un topla oynama oranında %65´e %35 üstünlüğü vardı. 37.dakikada Akhisarspor´da Musa Nizam´ın uzun pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Kadir Keleş, yerden pasını arka direkte bulunan Adrien Regattin´e verdi. Regattin´in gelişine çektiği şutta top İstikbal Mobilya Kayserispor ağları ile buluştu ve skor 1-0 oldu. 45.dakida sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Deniz Türüç geçti. Deniz Türüç´ün ortasını Akhisarspor savunması uzaklaştırdı. Bu atak sonrasında ilk yarı Akhisar´ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor oyuncu değişikliği yaparak başladı. Hasan Hüseyin Acar´ın yerine oyuna Asamoah Gyan girdi. 52.dakikada sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Serginho´nun altıpasın hemen dışından yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıktı. 61.dakikada Sakıb Aytaç´ın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Artem Kravets´in çektiği şut kaleci Fatih Öztürk´ün sağından ağlarla buluştu. Bu golle Kayserispor 1-1 eşitliği yakalamış oldu. Karşılaşmanın 80.dakikasında bu sefer Elvis Manu orta alandan aldığı pasla ceza sahası içine kadar geldi ve vuruşunda topu ağlara göndererek skoru Akhisar lehine 2-1 yaptı.

90. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Tjaronn Chery´nin çektiği şutu kaleci Fatih Öztürk kornere çelmeyi başardı. Korneri kullanan Kayserispor´da Kucher ceza sahası dışından sert şutunu çekti ve top Asamoah Gyan´a çarparak filelerle buluştu. Bu golle Kayserispor 2-2 beraberliği yakalayarak maçın skorunu da ilan etmiş oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —