Tarih: 09.01.2018 17:24

KAYSERİSPOR ARADIĞI FORVETİ BULDU

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor aradığı forveti Bulgaristan´da buldu. Romanya Milli Takım oyuncusu olan Claudiu Andrei Ke?erü ile temas kuran yöneticiler sezon başında Konyaspor´un da transfer listesinde yer alan ismi kadroya kazandırmak için yoğun çaba harcıyorlar.

Kayserispor´da ara dönemde takıma yapılacak olan takviyeler konusunda yönetimin arayışları sonuç verdi. Sezon başında Konyaspor´un da transfer listesinde yer alan ve futbolcunun ikna edilmemesi nedeniyle Türkiye´ye getirilemeyen Claudiu Andrei Ke?erü´yü, Kayserispor kadrosuna katmak için çaba harcıyor.

Bulgaristan 1.Lig takımlarından Ludogorets´ta oynayan Ke?erü ile yakından ilgilenen Kayserispor´da yöneticiler, futbolcunun Haziran 2018´de sözleşmesinin sona ereceğini de belirterek Bulgar Kulübü´nden fiyatta indirim istiyorlar.

Romanya Milli Takımı´nda oynayan santrafor oyuncu Keşerü, Bulgar Ligi´nde bu sezon oynadığı 16 maçta 10 gol attı. Keşerü ayrıca Şampiyonlar Ligi´ndeki 4 maçta da 2 gol atarak yöneticilerinin yüzünü güldürdü. 2013 yılından buyana Romanya Milli Takım formasını giyen Keşerü burada oynadığı 22 maçta ise 6 gol attı.

Kayserispor´da yöneticiler de kadroda yer alan bir yabancı oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde kiralık olarak gelen Nikola´nın sözleşmesinin askıya alınması gündeme gelecek.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —