Tarih: 14.01.2019 13:37

KAYSERİSPOR-AKHİSARSPOR MAÇINA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Kayserispor-Akhisarspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda heyecan, salı günü oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Kayserispor, son 16 turu ilk maçında Akhisar´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

İkinci yarı hazırlık kampı için 2 Ocak´tan bu yanan Antalya´da bulunan Kayserispor, buradaki hazırlıklarını 12 Ocak´ta tamamlamış ve ilimize dönmüştü. Sarı-kırmızılı ekip, ara vermeden kupada oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, karşılaşamanın hazırlıklarını pazartesi günü yaptığı antrenman ile tamamladı. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, ikinci maça avantajlı çıkmak istiyor.

Kayserispor-Akhisarspor karşılaşması, 15 Ocak Salı günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16.00´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Cem Satman ve Ata Yıldırım hakem üçlüsü görev yapacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —