Tarih: 23.05.2017 17:49

KAYSERİSPOR, O İSMİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Ligde kalmayı garantileyen Kayserispor, gözünü transfere dikti. Sarı-kırmızılı ekip, Veli Kavlak´la söz keserken, şimdi de Çaykur Rizesporlu genç oyuncu Recep Niyaz´ı takıma kazandırmak için çalışmalara başladı.
Spor Toto Süper Lig´de 2016-2017 sezonunu 3 teknik adamla geçen Kayserispor, bitime iki hafta kala, gözünü yeni sezon yapılmasına çevirdi. Güçlü kadro kurarak yeni sezonda sıkıntı yaşamak istemeyen Kayserispor, transfer çalışmalarını hızlandırdı.
İlk olarak Beşiktaş´ın takımda istemediği Veli Kavlak ile söz kesen Kayserispor, şimdi de ligde sıkıntılar içinde olan ve düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor´un yıldız oyuncusu Recep Niyaz´ı takıma kazandırmak istiyor. Çalışmalarını büyük gizlilik içerisinde sürdüren Kayserispor, Rizespor´un ligden düşmesi durumunda bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer edeceği de iddialar arasında yer alıyor.
Recep Niyaz, profesyonel futbol hayatına, 2010 yılında başladı. Fenerbahçe, Samsunspor ve Denizlispor´da forma giyen genç yetenek, 2016-2017 sezonu öncesinde Çaykur Rizespor´a transfer olmuştu. Başarılı maçlar çıkaran genç oyuncu, genç milli takımlarda 80 kez forma giydi.

Haber: Şevket Tekin



www.kaytv.com.tr paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —