Tarih: 08.10.2012 10:00

KAYSERİ-SİVAS- YOZGAT KURMAYLARI BİR ARADA

Facebook Twitter Linked-in

 Yerel seçimlerin 27 Ekim 2013’te yapılabilmesi  için başlatılan çalışmalar sona yaklaşırken, siyasi partilerde  yerel seçim hazırlıklarına hızlı bir şekilde  start verdi. Bu kapsamda  harekete geçen  geçtiğimiz günlerde Aksaray ve Kahramanmaraş’ta  istişare toplantıları yapan  Milliyetçi Hareket Partisi  bu  çerçevede Genel Merkez tarafından organize  edilen Bölge İstişare toplantılarının bir yenisini ilimizde gerçekleştirdi. 

 

Hilton Otelinde  tamamlanan Bölgesel  İstişare toplantısı oluşturulan divan sonrası  açıklamalarda bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Edip Semih Yalçın konuşması ile başladı. Konuşmasında  AK parti hükümetini ağır bir dille eleştiren  Yalçın “Terörün ekonomik ve siyasi faturası hepsinden ağırdır. AKP iktidarı, yanlış adımla yol aldığı terörle mücadeleyi eline yüzüne bulaştırmıştır. Bölücü örgüt, hemen her gün büyük bir cüretle karakollarımıza, garnizonlarımıza, kamu kurumlarına saldırmakta, güvenlik görevlilerini şehit etmektedir.”diye konuştu.
   Konuşmasının  devamımda milletin AK Parti iktidarına verdiği çekin vadesinin dolduğunu ifade eden  Yalçın “milletimiz bıraktığı emaneti çarçur eden AK Parti’yi ilk fırsatta çıktığı s fildişi kulelerinden  indirecekler” dedi.
     Genel Başkan Yardımcısı  Prof.Dr. Edip Semih Yalçın Suriye tezkeresine M.H.P olarak neden destek verdiklerinede açıklık getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü…
   İstişare Toplantısına Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ,Kayseri, Yozgat ve Sivas ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —