Tarih: 16.03.2018 17:12

KAYSERİ´DE, KONYA MESAİSİ SONA ERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da Konya mesaisi bugün sona erecek. Sarı-kırmızılı ekip, dün günü tek antrenman ile tamamladı.

Spor Toto Süper Lig´de heyecan, 26.hafta ile devam edecek. 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Atiker Konyaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını bugün yapacağı ter antrenmanı ile tamamlayacak.

Dün Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman takım halinde ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ayak tenisi ve çift kale maçın ardından antrenman noktalandı. Sarı-kırmızılı ekipte, kart cezalısı Espinoza dışında eksik bulunmuyor. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Sumudica, ?Buraya kadar özverili çalışmamız ile geldik. Şimdi önümüzde 9 maç kaldı. Bu maçlardan da alabileceğimiz en iyi sonuçları alarak, Avrupa Kupaları´na katılma hakkını elde edelim´ dedi. Öte yandan, Teknik Direktör Sumudica, Konyaspor karşılaşmasını tribünden takip edecek.

Atiker Konyaspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Süleyman Özay ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —