KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri'yi Türkiye'ye tanıtmak amacıyla Kayseri Tanıtım Günleri'nin çalışma toplantısı yapıldı. Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, İl Kültür Müdürü İsmet Taymuş, 5. Mevsim LTD. T

Toplantıda konuşma yapan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kayseri Tanıtım Günleri toplantısından olumlu sonuçlar çıkmasını dileyerek katılan herkese teşekkür etti.
Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, tarihin her döneminde birçok kültüre ev sahipliği yapmış Kayseri'nin her yönüyle Ankara'da tanıtılacağını ifade ederek, Türkiye'de artık iller markalaşmak için büyük şehirlerde tanıtım programları düzenliyorlar. Bunun amacı, ilin her boyutuyla tanıtımını yapmak. Karadeniz illeri bu programları çok yapıyor. Ama Kayseri olarak ilk kez böyle bir tanıtım programı yapacağız. Kayseri'yi tanıtmak için Kayseri Günleri Tanıtım Günleri toplantısını yapmak amacıyla toplandık” şeklinde konuştu.
Kayseri'yi her yönüyle tanıtmak istediklerini belirten Taymuş, Kayserimizi tarihi yönlerini, el sanatlarını, yöresel yemeklerini, medreselerini, camilerini ve tarımsal ürünlerimizi tanıtmak istiyoruz. Ayrıca Kayseri sanayi yönünden Türkiye'de ilk 10'a girebilecek kadar gelişmiştir. Özellikle mobilya ve metal özelliklerini tanıtmak istiyoruz. Ayrıca Erciyes Master Planı'yla, Alp'lerde ne gerçekleşiyorsa Erciyes'te de aynısı gerçekleşecek. Bir hafta boyunca, Kayseri'yi Ankara'da en iyi şekilde tanıtmanın planlamasını yapmak amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz” dedi.
5. Mevsim LTD. temsilcisi Burhan, Ankara ticari bakımdan da büyük bir kent. Kayseri'de son zamanlarda Anadolu'nun dinamosu haline geldi. İhracata katmış olduğu sonuçlarla ekonomiye de destek sağlıyor. Ticari potansiyel açısından büyük markalar yarattı. Biz de bunu büyük kentlerde tanıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti