KAYSERİ SOKAKLARI ÇOCUK SESLERİ İLE ÇINLADI

KAYSERİ SOKAKLARI ÇOCUK SESLERİ İLE ÇINLADI

14 YAŞ VE ALTI ÇOCUKLAR SOKAĞA ÇIKMA FIRSATI YAKALADI

Yeni tip Korona Virüs ( Covid 19) salgınını önleme çalışmaları kapsamında yaklaşık iki aydır evlerde kapalı kalan 14 yaş ve altı çocuklar normalleşme süreci kapsamında hükümetin aldığı karar ile saat 11 ila 15 arasında sokağa çıkma fırsatı yakaladı. Günler sonra ilk kez dışarıya çıkan 14 yaş ve altındaki çocuklar, güneşli havanın ve parkların keyfini çıkarırken, sokaklar çocuk sesleri ile çınladı.

Yeni tip Korona Virüs ( Covid 19) salgınını önleme çalışmaları kapsamında yaklaşık iki aydır evlerde kapalı kalan 14 yaş ve altı çocuklar normalleşme süreci kapsamında hükümetin aldığı karar ile saat 11 ila 15 arasında sokağa çıktılar.

11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen çocuklar ebeveynleri eşliğinde park ve bahçelere akın etti. Güneşli havanın ve parkların keyfini süren; bisiklete binip, çeşitli oyunlar oynayan yarının büyükleri doyasıya eğlenirken gelecek adına umut verdiler.

Yaklaşık iki aydır evde vakit geçiren çocuklara eşlik den anne babalarında en az çocuklar kadar heyecanlı oldukları gözlemlenirken 15 – 20 yaş arası gençlerinde Cuma günü yine saat 11 – 15 arası sokağa çıkabilecekleri bilgisinin altı kalın çizgilerle çizildi.



Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı