Tarih: 13.06.2014 00:40

`KAYSERİ MODELİ` BİNGÖL`DE ANLATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Mayıs ayında Kayseri`ye gelerek hem önemli hizmet ve yatırımları yerinde gören hem de Başkan Özhaseki ile görüşen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi`nin isteği üzerine Bingöl`e giden Kayseri heyeti, son 20 yılda gerçekleştirilen ve tüm Türkiye`de `Kayseri Modeli Belediyecilik` olarak bilinen hizmet, uygulama ve yatırımları anlattı.                                    "BİNGÖL GELİŞİME AÇIK"

Bingöl Belediyesi`nden meclis üyesi, başkan yardımcısı ve müdürlerin hazır bulunduğu toplantıda sinevizyon eşliğinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin yurt çapında ses getiren hizmet ve yatırımları nasıl hayata geçirdiğini anlatan  Genel Sekreter Yardımcısı Tekinsoy, "Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi, Kayseri Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki`yi ziyaretinde Bingöl`de yeni göreve başlamasından dolayı; gerek belediyecilik, gerekse de şehircilikle ilgili destek talebinde bulunmuştu. Biz de Başkanımız Mehmet Özhaseki`nin talimatları doğrultusunda KASKİ Genel Müdürümüz Ender Batukan ile birlikte Bingöl`e geldik. Burada gerçekleştirdiğimiz sunumla Kayseri`de 20 yıldır yaptığımız ve Kayseri`yi belediyecilikte farklı bir noktaya taşıyan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bingöl`e ilk kez geliyorum. Bingöl`ü beklentilerimin üzerinde ve gelişmeye müsait olarak gördüm. İnşaallah gelecekte iyi planlama ve projelerle Bingöl`ün farklı bir noktaya taşındığını görmüş oluruz" diye konuştu.

GAZİANTEP`TE DE ULAŞIM SUNUMU

Öte yandan Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde de Gaziantep`e gitmiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin`in isteği üzerine ulaşım ve toplu taşıma konusunda yaptığı sunumla deneyim paylaşımında bulunmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —