Tarih: 15.06.2022 16:14

Kayseri Basketbol satılacak mı, kapanacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

Sarı-Kırmızılı ekibin akıbeti henüz belli olmadı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol, satılacak mı, yoksa kapanacak mı? Sarı-kırmızılı ekipte yeni sezona ilişkin sessizlik devam ediyor.

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol’da 3-4 yıldır devam eden mali kriz yeni sezonda da devam edecek gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı kulüpte yeni sezona ilişkin sessizlik devam ediyor.

Mali nedeniyle bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran ve son olarak yıllardır takımın antrenörlüğünü yapan Ayhan Avcı ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, sezonu antrenör Tolga Esenci sonlandırmıştı. 2021-2022 sezonunu 33 puanla 12.sırada tamamlayan Bellona Kayseri Basketbol, lige son haftada tutunmuş ve yeni sezonda da Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni sezonda nasıl bir yapılanma içerisinde olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Dedikoduların ayyuka çıktığı dönemde taraftar ve kamuoyu ise Bellona Kayseri Basketbol kapanacak mı, yoksa satılacak mı? Sorusunun cevabını arıyor.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —