KAYSERİ BAROSU BAŞKANI ALİ KÖSE OLDU

KAYSERİ BAROSU BAŞKANI ALİ KÖSE OLDU

Kayseri Barosu'nda gerçekleştirilen üç adaylı seçimin galibi Ali Köse oldu. Köse sonuçların açıklanmasının ardından “Ben değil  bütün Kayseri Barosu olarak  biz kazandık diyoruz” değerlendirmesinde  bulundu.

Kayseri Barosu'nun Şeçimli Olağan Kongresi önceki gün tamamlandı.  Üç adayın başkanlık için kıyasıya mücadele verdiği yarışın sonunda ipi göğüsleyen Ali Köse oldu.  Seçim sonrasında açılan 12 sandıktan çıkan oylar sonrası Ali Köse ise 703 oy alarak başkanlık koltuğuna otururken, genel kurula başkan olarak giren Cavit Dursun 584, üçüncü aday Durdu Mehmet Yalçın 482 üyenin oyunu aldı.

Kayseri Barosu’nun henüz çiçeği burnunda Başkanı Köse sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede “Ben değil biz olarak bütün Kayseri Barosu olarak kazandık diyoruz” ifadesini kullanıp, şunları kaydetti.    "İlginç bir seçim süreci yaşadık. 5. sefer yapılmış genel kurul ve seçimlerimizi bugün tamamlayabildik. Seçim demokratik bir ortamda gerçekleşti. Sıkıntı ve sorun olmadı. Seçim sonucu da bu şekilde tecelli etti. İnşallah hayırlı uğurlu bir sonuç olur. Kazanan, aday olan ve kazanamayan bütün meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Biz slogan olarak "Demokrasi Güzel Şey" dedik. Gerçekten güzel ve önemli bir şey. Bunun yanında da sevgi, saygı ve barışma dilinin baroda hakim olmasını istiyoruz. Ben değil biz olarak bütün Kayseri Barosu olarak kazandık diyoruz. Ben bütün meslektaşlarımızın bizim listeyle kazanmasından dolayı sevinç duyacağını umuyorum. Biz çünkü hepsini seviyoruz"



Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı