Kayseri Atletikspor, 2.yarıya hazırlanıyor

Kayseri Atletikspor, 2.yarıya hazırlanıyor

Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Medipax Kayseri Atletikspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında evinde Mihalıççık ile karşı karşıya gelecek. Takımda oyuncular bu karşılaşmadan alacakları galibiyetle grupta üst sıralardan kopmamanın hesabını yapacaklar. 

Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda verilen aranın ardından ikinci yarı hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında temsilcimizi Medipax Kayseri Atletikspor evinde Mihalıççık takımını konuk edecek. 

Gevher Nesibe Spor Salonu’nda 08 Ocak 2023 Pazar günü saat 13.00’da oynanacak olan müsabaka öncesinde hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz de tek hedef var o da galibiyet. İlk yarı müsabakasında rakibi son sette elinden kaçırmasına rağmen aynı durumu yaşamayacaklarını belirten oyuncular kendilerinden emin konuştular. 

B Grubu’nda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla grubun ilk 5 takımı arasında yer alamsını bilen temsilcimizin ikinci yarıda daha fazla galibiyet alarak sezon sonunda adını play-offa yazdıran takımlardan olmak istediği ifade edildi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında