Tarih: 27.10.2018 18:20

KAYSERİ VALİLİĞİ´NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ!

Facebook Twitter Linked-in

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe girdi... Yeni kararname ile 39 ilin valisi değişirken, Kayseri Valiliği´ne Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın atandı? Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ise mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirildi? Yeni Vali Günaydın´ın önümüzdeki hafta içinde görevine başlayacağı öğrenildi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete´nin bugünkü sayısından yayımlanan atama kararına göre 39 ilin valisi değişti. Kararnameye göre Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilirken, Kamçı´dan boşalan koltuğa Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın getirildi.

PEKİ KİMDİR ŞEYHMUS GÜNAYDIN?

Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman´ın Gerçüş ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğrenimini memleketi Batman´da yapan Şebmus Günaydın, 1988 Yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi´nden mezun olmuştur. 1989 Yılında Hatay´da Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Günaydın, Burdur Yeşilova, Niğde Ulukışla Kaymakam Vekilliği yapmıştır. Sonrasında, Kırıkkale Sulakyurt, Ordu Gürgentepe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Günaydın, Bitlis ve Şanlıurfa´da Vali yardımcılığı, Samsun Alaçam Kaymakamlığı, Muğla Yatağan Kaymakamlığı, Aydın Vali Yardımcılığı, Isparta Urla Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 2014 yılında Kastamonu´ya vali olarak atanan Günaydın, 2016 yılında da Isparta´ya vali olarak atanmıştır. Günaydın Evli ve 3 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —