"KAYSERİ, SAĞLIKTA ORTA ANADOLU´NUN MERKEZİ"

Memur Sen Konfederasyonu bünyesindeki Sağlık Sen´in Genel Başkanı Metin Memiş...

   Memur Sen Konfederasyonu bünyesindeki Sağlık Sen´in Genel Başkanı Metin Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri´nin sağlık alanında Orta Anadolu´nun merkezi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, şehrimizin bu noktaya gelmesinde sağlık çalışanlarının fedakarlığının da etkili olduğunu söyledi.
Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş´in Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaretine Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve Sağlık Sen Şube yöneticileri de katıldı. Ziyarette Başkan Çelik´e hayırlı olsun dileklerini ileten Metin Memiş, Sağlık Sen´in Kayseri´de 4 bin 500 civarında üyesi bulunduğunu söyledi. Ülkemizin ve milletimizin değerlerine sahip çıkarak sendikacılık yaptıklarını vurgulayan Memiş, Başkan Çelik´in Kayseri´de kamu çalışanları ve ülke menfaatlerine yönelik güzel hizmetleri olduğunu dile getirerek teşekkür etti.
Başkan Mustafa Çelik de hizmet sendikacılığının herkesin arzu ettiği bir model olduğunu belirtti. Kayseri´nin sağlık sektöründeki önemini de dile getiren Başkan Çelik, "Kayseri sağlık sektöründe Orta Anadolu´da merkezi durumunda. Bu duruma gelinmesinde pek çok faktör etkili olmuştur; ancak çalışanların özverisi ve iyi niyetinin de bu noktaya gelinmesinde önemli bir etken olduğunu söylemeliyiz. Sağlık çalışanları Kayseri´de fedakarca çalışıyor" dedi.
MEMUR SEN KADIN KOLLARI DA ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i Memur Sen Kadın Kolları Başkanı Ayten Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Başkan Çelik´e Kayseri´deki kadın memurların sendikalaşma oranına ilişkin de bilgiler veren Kadın Kolları Başkanı Özsoy, Memur Sen´in Kayseri´de 18 bin 143 üyesi bulunduğunu ve bunun üçte birinden fazlasının kadın olduğunu söyledi.



Yahyalı'da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi
Talas’ta şehre hizmet edecek engelli rehabilitasyon merkezi
Aile Sağlığı Merkezi resmi açılış için gün sayıyor
İncesu’da sağlık hizmetleri değerlendirildi
ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı
Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”
Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı
Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri
Her 7 kişiden biri böbrek hastası
Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor
4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi
Psikiyatriste gitmekten korkmayın
"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"
Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi
Rahim ağzı kanseri önlenebilir