KANAL YOLU ASFALTLANDI

KANAL YOLU ASFALTLANDI

Kazım Karabekir Mahallesinde taşkın su kanallarını belediye olarak inşa ettiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sel sularını kontrol etmek için yapılan su kanalının her iki tarafında yer alan yollun asfaltlandığını söyledi.

Özellikle yoğun yağışlı günlerde ve ilkbahar aylarında taşkın su kanarlının öneminin ortaya çıktığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Erciyes Dağı eteklerinde kurulu ilçemizin yoğun yağış ve kar sularının dağ üzerinden ovaya ve oradan da Kızılırmak'a taşıyan taşkın su kanalları yerleşim bölgemiz için çok önemlidir. İlçe sınırları içerisinde Yıldırım Beyazıt, Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Erenköy, Germir ve Kazımkarabekir gibi semtlerde bulunan taşkın su kanalları her yıl bakımdan geçirilmektedir. Kazım Karabekir mahallesinde yapımı tamamlanan kanalın her iki tarafındaki açılan yollarda asfaltlama çalışmasını başlattık” dedi.
Kanalın her iki tarafında yer alan yolda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tek yönlü yol bin 800 metre uzunluğunda olduğu iki taraflı olarak 3 bin 600 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olduğunu toplam 28 bin 800 metrekare alanın asfaltlandığını kaydetti.
Başkanı Memduh Büyükkılıç, taşkın su kanalı inşaat çalışmasını tamamlanan alanlarda yolların asfaltlandığını ve mahalle halkının hizmetine sunulduğunu sözlerine ekledi.



Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi
Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı
Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı
Kayseri'de ekmeğe zam
Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı
Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"