Tarih: 03.10.2019 16:25

KALDER İSTİŞARE KURULU ÜYESİ ADEM DİNÇAY´A VEDA ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz aylarda Kayserigaz A.Ş.´nin SOCAR Turkey Doğal Gaz Yatırım A.Ş.´ye devri tamamlandı. Yeni yapılanma çerçevesinde yönetimde bazı değişiklikler oldu. KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Üyesi ve Kayserigaz A.Ş. Genel Müdürü AdemDinçay da SOCAR Turkey Doğal Gaz Yatırım A.Ş. ISG, Kalite ve Acil Müdahale Direktörü oldu.

KalDer Kayseri İstişare Kurulu Üyeleri yeni pozisyonu gereği SOCAR´ınİstanbul´daki merkez ofisinde görev alacak Dinçay´a veda ziyaretinde bulundu.

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz Başkanlığında yapılan ziyarette Kurul Üyelerinden Yusuf Özkaya, Özlem Özgen ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın da hazır bulundu.

Korkmaz, KalDer Kayseri Temsilciliği´nin faaliyetlerini yürütmesi ve ivme kazanması için desteğini hiç esirgemeyen, başarılı fikirleri ile KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu´nda önemli rol üstlenen Dinçay´a yeni görevinde başarılar diledi.

Dinçay, İstişare Kurulu´na destek vermekten ve kurul üyeleri ile tanışmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Dinçay, KalDer´den bağlarını koparmayacağını ve 24 Ekim´de düzenlenecek olan 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi sempozyumunda yine bir arada olabileceklerini belirtti.

Günün anısına fotoğraf çekildi ve ziyaret çekilen fotoğrafla son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —