Tarih: 12.02.2016 16:35

KAĞIT TOPLAMA YASAĞININ GELMESİYLE

Facebook Twitter Linked-in

 

Kayseri´de, kağıt toplama işi ile uğraşan Murat Koç, kağıt toplama yasağının gelmesi sonrasında hiçbir maddi kazançlarının olmadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.
Kağıt toplama işi yapan Murat Koç, kağıt toplama yasağının getirilmesi ile birlikte çok zor durumda olduklarını söyledi. Koç, ?Kağıt toplama işi ile uğraşıyorum ancak şuanda kağıt yasaklandığı için toplayıp satamıyoruz. Bir geçim kaynağımız yok. Kağıt toplayamıyoruz. Toplasak da satamıyoruz. Şuanda mağdur durumdayız. Ondan dolayı eve yakacak odun topladım. Onları yakıp hiç olmazsa ısınacağız. Yetkililerin yardımlarını bekliyoruz. 4 çocuğum var, kirada oturuyorum. Yetkililerden ayrıca bu kağıt toplama yasağının kaldırılmasını istiyorum. Evimizin durumu da çok kötü. Üzerimize çökmek üzere. Bu şekilde oturuyoruz? diye konuştu.
Murat Koç´un eşi Alev Koç ise, ?Evimiz akıyor. Evimiz üstümüze çökecek halde. Tuvaletimiz yok. Elektrik, suyumuzu ödeyemiyoruz. Çocuklarımız mağdur durumda. Yetkililerden yardım eli uzatmalarını istiyoruz. Evin sadece bir odasını kullanabiliyoruz. Diğer odalar kullanılacak halde değil? dedi.



12 SUBAT 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —