Tarih: 07.07.2018 15:51

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ATAŞ´DAN

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş meclis kaydını tamamladıktan sonra Kayseri Milletvekilleri Hülya Nergis ve Çetin Arık´ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TBMM kaydını yaptıran İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş,  Meclis rozetini Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  Genel Başkanı Hamza Dürgen taktı. Dürgen, "Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı olarak meslektaşımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum? dedi. Kayıt işleminin ardından Milletvekili Ataş, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Çetin Arık´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arık, ?Pınarbaşı´da yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan değerli hemşehrim, Milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş´a nazik ziyareti için teşekkür ederim. Yeni dönemde kentimiz için güzel çalışmalara omuz omuza imza atma umuduyla yeni görevinde başarılar dilerim.? şeklinde konuştu.

/resimler/2018-7/7/1552357640699.jpg

Milletvekili Ataş daha sonra Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı´yı da meclis çalışma odasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Nergis, Ataşa´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —