Tarih: 18.03.2019 17:02

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ´YE

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri siyasetine yön veren önemli isimler, Dr.Hasan Sami Özvarinli´ye destek kararı aldılar. ANAP, DYP ve MHP´de, AK Parti´de görev yapmış siyasiler, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli´ye açık desteklerini açıkladılar.

Özvarinli´ye destek açıklaması yapan siyasiler, ?Özvarinli, Kocasinan için bir şans. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Kocasinan değişime muhtaç olan ilçelerimizden birisidir. Bu değişim Özvarili´den gelecektir. Doktorumuz  Başkan seçilirse, güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Genç, dinamik, belediyeciliği ve idareciliği de çok iyi bilen bir evladımız. Desteğimiz sonsuz? diye konuştular.

Daha önce ANAP´ta, Doğru Yol´da, Demokrat Parti´de, MHP´de, AK Parti´de siyaset yapmış ve halen de yapmakta olan merkez sağdan binlerce kişi 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti´ye destek kararı aldı.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli´ye Kayseri´deki tüm kesimlerden destek giderek artıyor. Daha önce ANAP´ta,Doğru Yol´da, Demokrat Parti´de, MHP´de ve AK Parti´de siyaset yapmış önemli isimlerden oluşan binlerce kişinin 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti´yi, Hasan Sami Özvarinli´yi destekleyeceklerini açıkladılar.

?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR?

Kocasinan Bölgesi´nde bir mekânda ´gün birlik ve beraberlik günü´ toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli´ye ?Destek´ maiyetinde bir araya gelen kalabalığa,hitaben ilk konuşmayı İYİ Parti 1.Sıra Meclis Üyesi Adayı iş adamı Kazım Yücel yaptı. Yücel,?Bugün burada İYİ Parti bayrağını taşımak ve Kocasinan´ımıza hizmet etmek amacıyla bir araya geldik. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Hasan Sami´mizi Belediye Başkanlığına taşıma zamanıdır. Oylarınızı ziyan etmeden Kocasinan´da İYİ Parti´nin bayrağını dalgalandırmak zorundayız. Kocasinan halkı hak ettiği hizmete sizlerin oylarıyla İYİ kadrolar ile birlikte kavuşacaktır. Biz sizlere, bu birlik ve beraberliğe katkı vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz.?dedi.

?KOCASİNAN´I ALACAĞIZ?

İYİ Parti´ye ve Hasan Sami Dr.Özvarinli´ye destek olmak amacıyla toplandıklarını vurgulayan Merkez sağ siyasetçileri,?Seçimlerde İYİ Parti´nin bayrağını Kocasinan´da dikmek adına bir araya geldik. Bizler geçmişte merkez sağda siyaset yapanlarız. Şimdi ise hizmet için memleket evladımız Özvarinli´nin seçim kazanması için çalışacağız ve Kocasinan´ı AK Parti´den alacağız. Bizler merkez sağ olarak İYİ Parti´nin yanındayız? diye konuştular.

?ÖZVARİNLİ TÜM MERKEZ  SAĞIN ADAYIDIR?

Dr. Hasan Sami Özvarinli´nin Kocasinan´a büyük hizmetler kazandıracağına inandığının altını çizen Merkez sağda siyaset yapmış isimler,?,Kocasinan Kayseri´nin parlayan yıldızı olmasını istiyoruz. Özvarinli´nin başkanlığı döneminde tüm bu eksiklikler giderilecektir. Özvarinli sadece İYİ Parti´nin değil tüm merkez sağın adayıdır. Özellikle mülkiyet konusunda çözümün tek adresi Özvarinli´dir. İYİ Parti´dir? şekline konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —