Tarih: 21.04.2018 17:25

İPEK- SARAY AVM´NİN

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin gözde Alış ? Veriş Merkezleri´nden İPEK SARAY AVM´nin Aralık 2017´de startını verdiği ve 1 Nisan 2018´de sona eren 4x4 lük kampanyası kapsamında verilecek olan  Nissan Junke Otomobilin  talihlisi  Mehmet Hanefi  Yağız aracına kavuştu?

İPEK SARAY AVM´nin Aralık 2017´de startını verdiği ve 1 Nisan 2018´de sona eren 4x4 lük kampanyasının ödülleri sahiplerine teslim edildi?

50 tl ve üzeri alış veriş yapan müşterilere verilen kuponu ile 255 bin 797 iştirakçinin dahil olduğu kampanya da Nissan Junke Otomobilin yanı sıra, bir kişi IPON 8 cep telefonu, 1 kişi 49 inç Samsung LED TV ve IPAD kazanan talihlilerde hediyelerini aldı?

Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonunda asil olarak Nissan Junke Otomobil kazanan Mehmet Hanefi Yağız  ve ağabeyi  otomobillerine  binerek  evlerinin yolunu tuttular?  Aracına binmeden önce  çekilişin hikayesini haber ekibimizle paylaşan  otomobil talihlisi  Yağız, söz verdiği üzere eski otomobilini ağabeyine vereceğini  söyledi?

İpek Saray Avm Yöneticisi Harun Durmuş çekiliş sonrası yaptığı değerlendirmede kampanyalarının 2018 yılında da devam edeceğini müjdeleyecek?

İpek Gurup Yöneticilerinden Recep Kezik´de  aracı teslim ederek  iyi günlerde kullanması temennisinde bulundu?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(21 Nisan 2018) İPEK- SARAY AVM´NİN
OTOMOBİL TALİHLİSİ ARACINA KAVUŞTU

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —