Tarih: 12.12.2017 16:04

İPEK SARAY AVM´DE YENİ LEZZET USTA DÖNERCİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri İpek Saray Alışveriş Merkezi´ndeki yeni şubesiyle kapılarını lezzet severlere açtı.

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lider markası TAB Gıda bünyesinde 2013 yılında kurulan Usta Dönerci®, yurtiçindeki perakende ağını genişletmek üzere restoran yatırımlarına devam ediyor. Usta Dönerci®, yüksek kalitede ürünlerini, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek Kayseri İpek Saray Alışveriş Merkezi´nde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Benzersiz lezzeti, özenle seçilen malzemelerden gelen Usta Dönerci®, klasik yapılış yöntemlerinden ödün vermeden uluslararası kalite standartlarında üretim yapan tedarikçilerle çalışıyor. Usta Dönerci®, müşterilerine her zaman sadece doğal, katkısız malzemeler ile hazırlanmış leziz ürünler ve döner çeşitleri sunuyor.

Erkan, ?2018´de döner sektörüne damga vuracağız?

Dünya markası olma hedefiyle yola koyulduklarını belirten TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan, ?TAB Gıda olarak Türkiye ve dünyadaki deneyimimizi 2013 yılında Usta Dönerci®´ye aktararak yüzde yüz yerli sermaye ile güçlü bir marka yarattık. Kurduğumuz güçlü franchise sistemimiz ve yatırımlarımız doğrultusunda ülke çapında hızla büyümeye devam ediyoruz. Bugün 50´ye yakın ilde 100´den fazla Usta Dönerci® restoranı ile hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda üretim yapan tedarikçilerle çalışıyoruz ve Türk damak tadına uygun lezzetler geliştiriyoruz. Ulusal pazarda kısa sürede başarıyı yakalayan Usta Dönerci® bir dünya markası haline geleceğinden kuşkumuz yok. Yüksek kalite ve lezzet standartları ile döneri mümkün olan en uygun fiyata, hızlı bir şekilde sunmayı amaç edinen Usta Dönerci®´nin 2018´de döner sektörüne damga vuracağına inanıyoruz.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —