İNTERNET KAFELER SUÇ İŞLENEN YERLER OLMAYACAK

İNTERNET KAFELER SUÇ İŞLENEN YERLER OLMAYACAK

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 140 internet kafe sahibi ile yapılan toplantıda internet kafelerin suç işlenen yerler olmaktan çıkarılması için yapılması gereken çalışmalar anlatıldı.

Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri’de bulunan 140 adet internet kafe işletmecileri ile tek tek görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonrasında bu işyerlerinin sahibi ve yöneticileri 15 Şubat 2013 tarihinde Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda bir araya getirildi. Her geçen gün artan bilişim suçları ile mücadele amacıyla internet kafelerde alınması gereken tedbirlerin, gösterilmesi gereken duyarlılığın ve birlikte yürütülecek faaliyetlerin paylaşıldığı toplantıda ayrıca sektörün ihtiyaçları ve sıkıntıları değerlendirildi.
Ticari amaçlı toplu internet kullanım sağlayıcılarının faaliyetlerini düzenleyen mevzuat hükümlerinin anlatıldığı, gelecekte yaşanabilecek sıkıntıların ve internet kafelerin suç işlenen yerler olmaktan çıkarılması için yapılması gerekenlerin paylaşıldığı toplantıda internet kafelerin topluma zarar veren değil, hizmet eden kurumsal bir yapıya kavuşturulması gerektiği ortak kanaati ile sona erdi.


Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı
Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı
Kayseri'de ekmeğe zam
Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı
Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim