Tarih: 06.02.2014 22:34

İNŞAAT MUHASEBESİ` BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşen ‘ İnşaat Muhasebesinde Vergi Ve Kdv Uygulamaları ‘konulu seminere  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek,

 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy,  Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Mevlüt Yoldaş, oda üyeleri ve davetliler katıldı.

 ‘

İnşaat Muhasebesinde Vergi ve Kdv Uygulamaları’ sempozyumun açılış konuşmasını yapan  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, bir mali müşavir; eğitimli sosyal, iletişimi güçlü, hukuk bilinci gelişmiş, vizyon sahibi bir meslek profiline sahip  olması gerektiğine dikkat çekerek,”  Kayseri’de Mali Müşavirler Odamızın ve üyelerimizin her geçen gün bu konudaki görünümü vizyonu ortadadır.”ifadesini kullandı.

 

Seminer konuşmacı olarak katılan Hürriyet Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot ise, ‘İnşaat Mühasebesinde Vergi Uygulaması’ konulu sunum gerçekleştirdi. Kızılot, İnşaat yapım çeşitlerini 3 ana başlıkla; 1.Kendi arsası üzerine, 2.Kat karşılığı inşaat ve son olarak 3. Hasılat paylaşımı şeklinde  kategorileştirerek, konu başlıklarını detaylı bir şekilde anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —