Tarih: 01.07.2019 18:11

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ İSMET TAYMUŞ EMEKLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

65 yaşını doldurarak emekliye ayrılan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Vali Şehmus Günaydın´a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte geçirdikleri çalışma süresi içerisinde uyumlu ve başaralı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Vali Günaydın, yapmış olduğu hizmetler için İl Kültür ve Turizm Müdür İsmet Taymuş´a teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında sevdikleri ile birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ise görev yaptığı süre içerisinde her zaman kendilerine yardımcı olan Vali Günaydın´a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Kay Grup´a veda ziyaretinde bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, 40 yıllık mesaimi tamamladım herkesten helallik diliyorum dedi. Taymuş şöyle konuştu;

?Görev yaptığım bu 23 yıl içerisinde özellikle basınımızdan çok ilgi gördük. Sağ olsun basınımız bize çok yardımcı oldu. Şehrimizin sanat ve kültür hayatına yardımcı olarak hep birlikte çalıştık. 23 yıl Kayseri´de ondan önce üniversitede resmi kamu görevi 5 yıla yakın Sinop´ta görevim oldu, 2 yıl öğretmenlik yaptım 39 yıl 10 kamu görevim oldu. Her şeyde olduğu gibi görevinde bir sonu var. Kamu görevim bugün itibarıyla sona erdi, emekli oluyorum. Kayseri´ye yaptığım elimden geldiği kadar yapmaya çalıştığım hizmetlerle de gurur duyuyorum. Bütün hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —