HYPA TEKSTİL

HYPA TEKSTİL

5. MAĞAZASINI HİZMETE AÇTI?

Hazır giyim ve tekstil sektörünün ilimizdeki aranan isimlerden bir olmayı başaran  ?HYPA Tekstil´ ilimizdeki 5. mağazasını Battal Gazi Mahallesi Büyük Menderes Caddesi´nde açtı?  ?Kayserililere yol parası ödetmek istemiyoruz? sloganı ile yola çıkarak hizmeti vatandaşın ayağına götüren ?HYPA Tekstil´ kaliteyi ucuza sayacağı yeni mağazasında bir ay boyunca açılışa özel uygulayacağı dev indirimlerle soğuk kış günlerinde, sıcak esintilerle vatandaşı gülümsetmeyi hedefliyor?

?Kayserililere yol parası ödetmek istemiyoruz? sloganı ile yola çıkarak hizmeti vatandaşın ayağına götüren giyim ve tekstil sektörünün ilimizdeki parlayan yıldızı  ?HYPA Tekstil´ ilimizdeki 5. mağazasını Battal Gazi Mahallesi Büyük Menderes Caddesi´nde açtı? 

Açılışa özel dev indirimlere daha şimdiden semt sakinlerinin gözdesi haline gelen ?HYPA Tekstil´ bay ? bayan, çocuk dış giyim, ayakkabı, iç çamaşırı, çorap reyonlarında satışa sunulan kalitesi tartışılmaz birbirinden şık ve renkli ürünlerini açılışı gerçekleştirilen yeni mağazasında ilimiz sakinleri ile buluşturdu?

Dualarla açılışı gerçekleştirilen yeni mağazanın açılış kurdelesini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya keserken, mağaza sahipleri Halil ve Hasan Yıldırım kardeşler 5. şubeyi Kayserililerin hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, şube sayılarının artmaya devam edeceğini kaydederek  ?Hizmeti vatandaşın ayağına götürüp onları yol parası ödemekten kurtarıyoruz. Dahası kaliteli ve trend ürünleri ucuza satarak vatandaşın aile bütçesine katkı sağlıyoruz. Yeni mağazamızda açılışa özel bir ay süresince dev indirmeler sunuyoruz. ? ifadesini kullandılar?

HABER: C.ÜSTEN 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”