HOLLANDA KAMPI TAM GAZ

HOLLANDA KAMPI TAM GAZ

KAYSERİSPOR, İLK HAZIRLIK MAÇINI 21 TEMMUZ´DA YAPACAK

Spor Toto Süper Lig ekiplerin Kayserispor, sezon hazırlıklarını Hollanda´da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, ilk hazırlık maçını 21 Temmuz´da Heerenveen takımı ile yapacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerin Kayserispor´da yeni sezon mesaisi aralıksız bir şekilde sürüyor. 18 Temmuz´da Hollanda´da toplanan Kayserispor, günü çift antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, sabah antrenmanını salonda kuvvet dayanıklık çalışması yaparak tamamladı. Akşam antrenmanı ise koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman 3 ayrı grup halinde yapılan 5´e 2 top kapma çalışması ile noktalandı. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha içinde kısa bir toplantı yapan Ertuğrul Sağlam, ?Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu kamp döneminde her anlamda en iyi noktaya gelmeliyiz. Geride kalan sezonda yaptığımız hataları unutup, iyi işler yapalım. Benim sizlere olan güvenim tam´ dedi.

Kayserispor 21 Temmuz Cumartesi günü Abe Lenstra Stadı´nda Sc Heerenveen ile, 24 Temmuz Salı günü de Goffert Stadı´nda Nec Nijmegen ile hazırlık maçı oynayacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor