?HİMMET OPERASYONU´ ŞÜPHELİLERİ

?HİMMET OPERASYONU´ ŞÜPHELİLERİ

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI?

Fetullahçı Terör Örgütü´ne üye olmak ve finansal destek sağlamak iddiaları ile göz altına alınan 6 iş adamı sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıkartıldı? Savcının dosyayı incelemesinin uzun sürmesi üzerine akşam saatlerinde başlanabilen yargılama haber yayına hazırlandığı sırada devam ediyordu?
Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nün Fetullahçı Terörö Örgütü´nün ilimizdeki uzantılarına yönelik olarak gerçekleştirileceğine dair aylardır konuşulan ve geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen ?Himmet Operasyonu´nda göz altına alınan 6 iş adamının sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildiler? Savcının dosyayı incelemek üzere süre istemesi nedeni ile akşam saatlerinde başlanan yarılama işleminde şüpheliler Fetullahçı Terör Örgütü´ne üye olmak,yardım ve yataklık ile himmet parası adı altında kaynak sağlamak iddiaları üzerinden yargılandılar?.
Hakim karşısına çıkartılan şüpheli iş adamları Halit Gazezoğlu,Necmi Somtaş, Ali Ezinç,Mahmut Alak, Mustafa Ahi ve Hacı Osman Büyükata yargılanırken , operasyon çerçevesinde aranan Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Filiz, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna ve işadamları İlhan Miraboğlu,Ahmet Türkmen ,Mehmet Fındık ve Mehmet Çetin´in izine bu günde rastlanamadı?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”