HAYIRSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

HAYIRSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ

Eğitime yüzde yüz destek kampanyası dahilinde Hayırsever Ali Atilla Korkmaz tarafından Yunus Emre İlköğretim Okuluna 4 derslik yapılacak.

Korkmaz Grup İnşaat Mad. San. Tic. Ltd. Şti. Ali Atilla Korkmaz tarafından Kocasinan İlçesi Yunus Emre İlköğretim Okuluna 4 ek derslik yaptırılması için Kayseri Valiliği'nde protokol imzalandı. Protokole Vali Mevlüt Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ve hayırseverler katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Vali Mevlüt Bilici, ülkelerin geleceğini tayin edenlerin o ülkelerin nitelikli insanları olduğunu, dolayısıyla eğitimin önemli olduğunu söyledi. Bilici, “Bir milletin inançlı, sağlam karakterli, bilgili ve birikimli gençliği varsa o millet yaşayacak demektir. Bu ilim ve irfan yuvalarında yetişecek gençlerimiz geleceğimize yön vereceklerdir. Hayırseverimiz tarafından yaptırılacak bu okullar adeta “Hayırda yarışanlar” diye ifade ettiğimiz halkalara bir halka daha eklenmiştir. Bu vesileyle bu güzel örneğin devam etmesini istiyor, tüm hayırseverlerimizi üstlendikleri bu özverili çalışmalardan dolayı kutluyor, siz hayırseverimize hemşerilerin adına teşekkür ediyorum .” dedi.

Söz konusu dersliklerin inşaatının 2012 yılı başında tamamlanması ve inşaat bittiğinde Mustafa Emeklioğlu İlköğretim Okulu ismi verilmesi kararlaştırıldı.



Tomarza Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi
Beyazıt’ta 40 daire ve 2 dükkanın ihalesini yapacak
"Fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyoruz”
Baro Başkanı Köse ve yönetimini ağırladı
Talas’ta Türkiye’ye örnek pati evi
Kayseri’de Filistin’e destek gösterisi
Bağımlıların umudu bu merkez olacak
Türkiye - Japonya gönül köprüsüne destek
Millet Bahçesi bisiklet kiralama büfeleri ihalede
Yeni havaalanı reklam yerleri ihaleye çıkıyor
Saka kuşu bulunduranlar yakalandı
Kayseri 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı Ve Yöresel Ürünler Fuarı
Kayseri'de Galatasaray coşkusu
KAYÜ Aşçılık Programı öğrencilerinden büyük başarı
Büyükkılıç, gençlerle kütüphanede bir araya geldi