Tarih: 15.10.2014 21:28

HASTANE 2 MİLYON ZARAR EDİYORDU

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Şeker Fabrikasının ortaklıkları arasında yer alan Güneş Hastanesini zarar ettiği için sattıklarını belirtti.

    Kayseri Şeker Fabrikasının çeşitli oranlarda ortaklığı bulunan çok sayıda işletmeyi göreve geldikleri tarihten itibaren masaya yatırdıklarını ve zarar eden işletmeleri bir bir ya kapattıklarını,  yada devrettiklerini hatırlatan Akay, “Hastanede zarar eden işletmelerden biriydi. Yılda iki milyon lira zarar eden bir işletmeyi siz ayakta tutabilir misiniz?bHem niye tutacaksınız.Biz çiftçinin parasını niye doktorlara verelim. Uzun süreden beri hastaneyi satmayı planlıyorduk, gerekli fiyat araştırmasını yaparak kendisi de hekimlik yapan Necmettin Güzel adındaki bir arkadaşımıza satışı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

       Güneş Hastanesini bir grup arkadaşı ile birlikte satın alan  Kayseri’nin tanınmış beyin cerrahlarından biri olan Necmettin Güzel’in hastaneyi işleteceği mi, yoksa kiraya mı vereceği ise bilinmiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —