Tarih: 28.07.2012 12:00

HASTALARA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette Öksüzkaya ve Tamer’e Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. İbrahim Özcan eşlik etti. Hastalarla ilgili bilgi alan milletvekilleri daha sonra, Van’da girmiş olduğu çatışmada yaralanan Cuma Çaldır isimli askere ziyarette bulundu. Askerin son durumuyla ilgili bilgi alan milletvekilleri bir süre askerle sohbet etti.
Milletvekili İsmail Tamer, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde rutin olarak yapmış olduğumuz hasta ziyaretlerinden birini yaptık. Tabi burada gördüğümüz özellikle 10 gün önce Van’da PKK’nın pususuna düşen bir değerli kardeşimizi de ziyaret ettik” diye konuştu.
Çaldır’ın durumunun iyi olduğunu ifade eden Tamer, “Genel durumu çok iyi, ayağından yaralanmış. 4 tane kurşun yarası var. Ama bir tanesi sinirlere dokunmuş. Sinirler çok sıkıntılı olur. Onların iyileşmesi hem uzun olur hem de zarar verilen sinirin onarılması mümkün değildir. O açıdan arkadaşlarımız özellikle dikkat ediyorlar. İnşallah bir felç durumu olmadan bu gazimizi sağlığına kavuştururuz.” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —