HAKAN ARIKAN´DAN SERT ÇIKIŞ

HAKAN ARIKAN´DAN SERT ÇIKIŞ

ARIKAN, ?OFSAYTI BİLMİYORLARSA, HAKEMLİK YAPMASINLAR?

   Gençlerbirliği maçının ardından maçın hakemi Umut Meler ve yardımcılarına bir tepki de, Kayserispor´un başarılı kalecisi Hakan Arıkan´dan geldi. Arıkan, hakemleri eleştirerek, "Ofsaydı bilmiyorsa hakemlik yapmasın" dedi
Gençlerbirliği-Kayserispor maçının bitiş düdüğü ile sinirlerinin önüne geçemeyen Hakan Arıkan, hakemlere eleştiriler yaptı. Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Hakan Arıkan, "Hakemlere saygı gösteriyoruz. Ama biz de saygı görmek istiyoruz. Emeğimiz heba oluyor" dedi.
Hakan Arıkan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bir yan hakem, ofsayt pozisyonunu bilmiyorsa hakemlik yapmayacak. Trabzonspor maçında yine hakem hatası ile yenildik. Belki ceza alacağım ama konuşacağım. Biz de emek veriyoruz, biz de hakkımızı istiyoruz. Artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Evet, taçtan ofsayt olmaz ama ikinci pozisyon var. Adam 1,5-2 metre ofsayt. Artık söyleyecek kelime bulamıyorum. O golü yemesek belki ikinci golü de yemezdik. Hakemler saygı istiyor. Biz saygı gösteriyoruz ama biz de saygı istiyoruz. Bize, yazık günah değil mi?"
Kayserispor, ligin 7. haftasında deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçının 49. dakikasında El Kabir´in ofsayttan attığı gol ile 1-0 yenik duruma düşmüş bu golden 4 dakika sonra kalesinde yine El Kabir´in golünü görerek maçtan 2-0 yenik ayrıldı.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek