HAiN SALDIRIYA TEPKiLER ÇIĞ GiBi

HAiN SALDIRIYA TEPKiLER ÇIĞ GiBi

ENERJİBAKANI TANER YILDIZ: “Halkımızın huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimize sonsuz minnet borçluyuz. Şehitleri¬miz için, terörle mücadelede kararlı¬lığımızın süreceğini bir kez daha ha¬tırlatmak istiyorum.”

 MHP KAYSERİMİLLETVEKİLİ

 

YUSUF HALAÇOĞLU:

 

“Hukuk tanımazlarla askeri mücade­leyi doğru sürdürmek gerekir. Terö­ristlerle onların anladığı dille müca­dele edilmelidir.”

 

 

 KAYSERİBÜYÜKŞEHİR

 

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ:

 

“Şehitlerimizi ve terörü siyaset mal­zemesi yapmadan, hamaset nutuk­larını bir köşeye bırakıp, iktidar ve muhalefet Türkiye’nin bölünmez bü­tünlüğüne yönelik

 

 

 AK PARTİİL BAŞKANI DENGİZ:

“Bu zorlu süreç sonunda, tüm düş­manlarımız hezimete uğradıkları­nı göreceklerdir. Vatanımızın ve mil­letimizin bekası için gözlerini kırp­madan canlarını feda eden tüm şe­hitlerimize Allah’tan rahmet, yaralıla­ra acil şifalar ve sağduyuyu hiçbir za­man elden bırakmayan yüce milleti­mize sabrı cemil diliyoruz.”

 

 

 CHP İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY:

 

“Neye mal olursa olsun bölücü terör örgütünün hak ettiği cevabı mutlaka alması gerekmektedir. İktidar ve mu­halefet, işbirliği yaparak terörü kö­künden bitirmek zorundadır.”

 

MHP İL BAŞKANI METE EKE:

 

“TBMM’de bu lanet örgütün maale­sef siyasi uzantıları aleni şekilde pro­paganda yapmakta ve dile getirdikle­ri ciddi söylemler var. Bunun için ar­tık müzakere değil mücadele edilme­sini bekliyoruz.”

 

SP İL BAŞKANI

 

MAHMUT ARIKAN:

 

“Dış güçler Ülkemiz üzerindeki ka­ranlık emellerini gerçekleştirmek için her türlü alçaklığa başvurmak­tadır. Bunların başında da terör be­lası gelmektedir. Dış güçler taşeron PKK terör örgütü eliyle ülkemizi bö­lüp parçalamaya, milletimiz arasın­da kin ve nefret tohumları ekmeye çalışmaktadır.”

 

BBP İL BAŞKANI

 

İBRAHİM ÖZBEK:

 

“Türk milleti adına başsağlığı diliyo­rum. Her geçen gün artan şehit sayı­larla ülkemiz daha da kötüye gitmek­te. Sayın başbakanımızın Ramazan ayı içerisinde, ‘Sözün bittiği yerdeyiz’ dediğini hatırlatmak istiyorum.”

 

KTO BAŞKANI HASAN ALİKİLCİ:

 

“Terör karanlık ve iğrenç yüzünü bir kez daha göstermiştir. Sabah şehit haberleriyle uyanmak yüreklerimi­zi yakmıştır. Maalesef yine vatan ev­latlarımızı kaybetmenin derin üzün­tüsünü yaşıyoruz. Terör saldırılarını büyük bir şiddetle kınıyoruz.”

 

MÜSİAD BAŞKANI

 

İSMAİL RUHLUKÜRKÇÜ:

“Bundan önce birçok defa söylediği­miz gibi hiçbir demokratik hak, si­lah ya da şiddetle aranamaz. Asker sivil, genç yaşlı, kadın erkek, erişkin çocuk ayırt etmeden nefretle yapılan bu insanlık dışı terör eylemlerini te­lin ediyoruz.”

 

KESOB BAŞKANI MUSTAFA ALAN:

 

“Türk milleti, şehit düşen evlatları­nın ardında bıraktıkları emanete sa­hip çıkacak ve bu terörist saldırıla­ra en kısa sürede gerekli cevabı vere­cektir.”

 

KAYSERİKENT KONSEYİ

 

BAŞKANI HAKAN MAHİROĞLU:

 

“Terörle mücadelede ilgili tüm ku­rum ve kuruluşlar tek bir yumruk olarak gerekenleri yapmalı ve şehit­lerimizin kanı yerde bırakılmamalı­dır.”

 

 



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”
“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi
Özel çocuklara "QR kodlu" koruma
"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"
Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”
Kayseri Üniversitesi 6 yaşında
Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”
Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi
"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı