Tarih: 05.04.2013 09:27

HAFRİYAT KAYNAKLI ÇEVRE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında Başkanlık Brifing Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Emniyet Müdürlüğü, metropol ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi'nden yetkililer hazır bulundu.

Toplantıda özellikle hazır beton araçlarının tanklarında kalan beton artıklarını gelişigüzel bir şekilde çevreye boşaltmalarının önlenmesi ve bu konuda belediye, emniyet ile firmaların alacakları önlemler değerlendirildi.
Genel Sekreter Mustafa Yalçın, beton atıklarının özellikle ana yol ve kavşaklara dökülmesinin ciddi kazalara neden olduğunun altını çizerek, "Öncelikle sorunların kaynağının tespit edilmesi gerekiyor. Her ne kadar beton kaynaklı atıkların gelişigüzel bir şekilde dökülmesinden şoför sorumlu gibi gözükse de firmalar bu noktada gerekli önlemi almak ve şoföre uygun ortamı sağlamakla görevlidir. Belediye olarak biz de gerekirse şoförlerimize yönelik eğitim semineri düzenleyebiliriz" dedi.

Firmalardan gelen, önerilerin ciddiyetle ele alınacağını ve öneriler hakkında çalışma yapılacağını ifade eden Yalçın, "Bu şehir hepimizin ve çevremizi temiz ve yaşanabilir tutma noktasında hepimize görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —