Tarih: 06.08.2019 17:17

HACILAR MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Hacılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlık etti. Toplantıda 12 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü´nün 19.07.2019 tarih ve 1712 sayılı icra servisi kurulması konulu talebi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2´incimaddesinde yer alan Hacılar Kaymakamlığı´nın 17.07.2019 tarih ve E.597 sayılı "Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı" için üye seçimi talebi görüşülerek meclis gündeminden çıkarılmasına oybirliği ile karar verildi.

Hacılar Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısının 3´üncü ve 4´üncü maddelerinde yer alan yardım talepleri görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.        

Gündemin 5´inci, 6´ncı, 7´nci maddelerinde yer alan Hacılar Belediyesi´ne ait Halı Saha kullanım ücreti, Karpuzsekisi Sosyal Tesis ücreti ile Belediye Sosyal Tesis Yemekhane yemek ücretinin belirlenmesi konusu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonu´na havalesine oybirliği ile karar verildi.

Hacılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı´nın 02.07.2019/209 sayılı şenlik programı için yardım talebi, meclis toplantısının 8´inci maddesinde görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisinin 9´uncu ve 10´uncu maddelerinde ise Mülkiyeti Hacılar Belediyesi´ne ait Belediye İşhanı zemin katı 8 ve 9 no´lubüroların, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılıncaya kadar ilgili muhtarlara tahsis edilmesine ve Erenler Mevkii´ndeki kum ocağı için ÇED (Çevresel Etki Değerlendirilmesi) kararlarının imzalanması için yetki verilmesi konuları görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Hacılar Belediye Meclisi Toplantı gündeminin 11´inci ve 12´inci maddelerinde ise mülkiyeti Hacılar Belediyesi´ne ait 6 adet taşınmazın satış, trampa ve tahsisi için Encümene yetki verilmesine ve Kentsel Dönüşüm işleri ile ilgili Hacılar İmar A.Ş.´ye yetki verilmesi ve protokol imzalanmasına oybirliği ile karar verildi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisindebulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —