Tarih: 19.01.2017 17:28

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL :

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl TBMM´de medya mensuplarına yaptığı açıklamada Hacılar İlçe teşkilatını kundaklayan şahsın 8 yıl 2 ay hapis, 20 bin lirada para cezasına çarptırıldığını açıklayıp, bu saldırının örnek teşkil etmesi umduğunun altını çizdi?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl TBMM´de medya mensuplarının soruları cevaplayıp, ülke gündemini değerlendirdi?. Bingöl, Kayseri Hacılar ilçe örgütünün kundaklayan Nazım A. İsimli şahsın yargılanmasını tamamlandığını ve şahsın indirimsiz 8 yıl 2 ay hapis cezası ile 20 bin TL tazminat ödemesine karar verildiğini açıklarken "CHP´yi saldırmayı aklından geçirenlerin için umarım bu bir örnek teşkil eder." diye göz dağı vermeyi de ihmal etmedi?.
Hatırlanacağı gibi Hacılar´da ki CHP ilçe teşkilatının kundaklama olayına karışan 1992 doğumlu Nazmi A. isimli şahıs, kamera görüntüleri tesbit edilerek, kısa sürede yakalanmış; ifadesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun tutumlarını beğenmediğini ve buna tavır olarak binayı kundaklandığı nı itiraf etmişti?
HABER : C.ÜSTEN



CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL: " HACILAR... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —