Tarih: 04.12.2018 17:04

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen ve Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı´nın başkanlık ettiği toplantıda 3 asıl ve 2 ek olmak üzere 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Aralık Ayı Meclis Toplantısının birinci maddesinde yer alan 2018/6 sayılı İmar Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2´inci maddesinde ise Erciyes Mahallesi 504 Ada, 11 nolu parselde hisse satışı konusu görüşülerek, Encümen´e yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 3´üncü maddesinde ise 2018 Yılı ek bütçe yapılması konusu görüşülerek, bütçenin 8 Milyon Lira ilave ile 28 Milyon Lira olmasına oybirliği ile karar verildi.

Hacılar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısının ek gündem maddelerinde ise Akdam Mahallesi 199 ada 4 nolu parsel hissesinin Belediyemizce satın alınmasına, Melikgazi İlçesi Altınoluk Mahallesinde bulunan arsanın Akaryakıt İstasyonu olarak kiraya verilmesi için Encümen´e yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Meclis toplantısının sonunda Meclis Başkan Vekili Ahmet Bostancı, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —