Tarih: 02.05.2014 09:21

GYODER, `GELİŞEN KENTLER ZİRVESİ`Nİ KAYSERİ`DE YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette Haziran ayının ilk haftasında Kayseri`de yapılacak olan Gelişen Kentler Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Kayseri`yi çok değişmiş ve gelişmiş bulduğunu belirterek, Başkan Özhaseki ile birlikte çok daha farklı bir Kayseri`nin olduğunu söyledi. Kayseri`nin Anadolu`nun bağrında sürekli büyüyen bir şehir olduğunu dile getiren Torun, "Gelişen kentleri İstanbul`daki yatırımcıya tanıtmak ve şehrin potansiyelini ortaya çıkarmak için Gelişen Kentler Zirvesi yapıyoruz. Zirveyi bu yıl Kayseri`de gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Kayseri`ye dışarıdan bakan gözlerin mutlaka farklı bakacağını belirterek böyle bir zirvenin Kayseri`de yapılmasının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişi ile zirvenin tarihi de belirlendi. Gelişen Kentler Zirvesi 5-6 Haziran tarihlerinde yapılacak.
Başkan Özhaseki ziyaretin ardından GYODER yöneticilerine Harikalar Diyarı`nı gezdirerek Harikalar Sofrası`nda bir yemek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —