Tarih: 21.06.2016 18:04

GÜNAY GÜVENÇ İMZA ATMADAN KAYSERİ´DEN AYRILDI

Facebook Twitter Linked-in

Günay Güvenç imzalamadı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Beşiktaş´ın yedek kalecilerinden Günay Güvenç ile anlaşmaya varmak için masaya oturdu ancak mutlu son olmadı.
Spor Toto Spor Lig´de güçlü bir kadro kurmak isteyen ve transfer çalışmalarını bu yönde sürdüren Kayserispor, renklerine bağlamak istediği kaleci Günay Güvenç ile anlaşma sağlayamadı.
Prensipte anlaşılan ve Kayseri´ye davet edilen genç file bekçisi ile 3 yıllık anlaşma sağlamak isteyen Kayserispor, son gün ortaya atılan ek ödenekler yüzünden futbolcuyla anlaşma sağlayamadı.
Günay Güvenç´in Kayserispor´dan istediği rakamın yükselmesi dolayısıyla sarı-kırmızılı takımın başkanı Recep Mamur bu transferden vazgeçti. Teknik direktör Hakan Kutlu´nun kadroda görmek istediği oyunculardan olan Günay, imza için geldiği Kayseri´den imza atmadan ayrılmak zorunda kaldı.
Daha önce Almanya´nın SSV Ulm 1846 takımında, sonrasında Stuttgarter Kickers´ın B takımında forma giyen Günay Güvenç, daha sonra Beşiktaş´ın dikkatini çekmiş ve Türkiye´ye gelmişti. Adanaspor´da ardından da Mersin İdman Yurdu´nda kiralık olarak forma giyen Günay Güvenç, Türkiye Kupası maçlarında 5 olmak üzere üzere toplamda 7 kez bu yıl takımının kalesinde forma giymişti.
(SPOR SERVİSİ)



21 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —