Gözler yeniden lige çevrildi

Gözler yeniden lige çevrildi

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçları sona ererken Kayserispor’da gözler yeniden lige çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, 34.hafta mücadelesinde Antalyaspor’a konuk olacak.

Süper Lig’de 34.hafta heyecanı, 22-23-24-25 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 34.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor, Antalyaspor’a konuk olacak.

Ziraat Türkiye Kupası’da Trabzonspor ile karşılaşan ve sahadan 1-0 mağlup olan Yukatel Kayserispor’da bu karşılaşamanın ardından gözler lige çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, Kayseri’ye döndü ve Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Ligde yerini perçinlemek isteyen temsilcimiz, Antalya karşılaşmasında galibiyetle ayrılmak istiyor. Kayserispor, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi gününe kadar ilimizde sürdürecek. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı, 2-0’lık skor ile Kayserispor kazanmıştı. 34.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 42 puanla 14.sırada yer alırken Antalyaspor ise 50 puanla 8.sırada yer alıyor.

Antalyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 24 Nisan Pazar günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı

Kritik karşılaşma cumartesi günü

Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda

Gözler fener maçında

Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu